Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Doit Hr Romania
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Consultanta HR
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Nu vom încerca să descriem aici ce înseamnă  consultanÅ£a în resursele umane. Pentru că suntem sigur că ÅŸtiÅ£i despre ce este vorba, că doar nu suntem noi primii care oferă astfel de servicii. ÃŽnsă ceea ce ne poate diferenÅ£ia, este faptul că vom face totul cu pasiune ÅŸi dăruire. Iar serviciile de care veÅ£i beneficia vor fi special gândite pentru firma Dvs., ÅŸi pot integra ÅŸi celelalte servicii ale noastre.
Şi pentru că ştim că flexibilitatea este un atu în business, noi suntem atât de flexibili, încât pe perioada proiectului vom fi la dispoziţia Dvs. permanent şi vom face tot ce ne stă nouă în putinţă avem o colaborare fructuoasă. Pentru că credem că doar aşa vom putea veni cu propuneri. Şi vom fi oneşti şi cât se poate de realişti. Dar şi creativi.
Vom încerca să înţelegem business-ul Dvs., să-i cunoaştem istoria, şi vă vom cere să ne vorbiţi despre cum vedeţi viitorul ei. Vom petrece mult timp cu angajaţii Dvs. pentru ai cunoaşte, pentru a discuta cu ei, şi vom folosi fiecare resursă de care dispunem pentru a avea o viziune de ansamblu şi vom căuta soluţii pentru optimizarea resurselor umane, astfel încât obiectivele firmei Dvs. să fie atinse tocmai prin angajaţii pe care îi aveţi.

Probabil vă întrebaÅ£i de ce aÅ£i apela la consultanţă în resurse umane pe timpul crizei? De fapt tocmai din cauza crizei. Pentru că schimbările din ultima perioadă au afectat cel mai mult resursele umane: costurile sunt mari, angajaÅ£ii neliniÅŸtiÅ£i, vă gândiÅ£i la restructurări sau chiar la disponibilizări.  Pentru a lua cele mai optime decizii strategice, aveÅ£i nevoie de un catalizator, sau de o viziune externă, din partea unei persoane din afară, dar care înÅ£elege nevoile firmei Dvs. ÅŸi din interior.

Noi vom fi bucuroşi să fim PARTENERUL DVS. STATEGIC ÎN SOLUŢII HR!
Din Gura in Gura